HTML

Játékszenvedélybeteg hozzátartozói csoport

Játékszenvedélybeteg hozzátartazók találkozási lehetôsége. Teret ad kérdezésre, megosztásra, információ, illetve tapasztalat cserére.

Friss topikok

Linkblog

2009.december 11. Üdvözlet

2009.12.11. 11:02 Amy71

Üdvözlet minden sorstársnak! Már régen megszületett az ötlet, ami most ezennel gyakorlati formát is öltött. Tudom, hogy a gyûlésre, vagy a helyszín, vagy idôhiány, vagy egyszerûen tanácstalanság miatt, sokan nem tudnak eljutni. De azt is tudom, hogy sok a szenvedô sorstárs, aki nem tudja, hogyan 'szeresse', a társat, férjet, gyermeket, barátot. Vagy tudja-e már egyáltalán szeretni??? Fáradtság, elkeseredettség, 'megkeseredettség', bizalomhiány, elveszettség: tudom, hogy ez mindannyiunk számára ismert  már,  kimondatlanul is akár, de megfogalmazott érzések. De ismerjük azokat a pillanatokat is, amikor már annyira végletekben gondolkodunk, hogy igazi érzéseinket, igényeinket nem is vagyunk képesek felismerni.

Ezzel a bloggal, és a hozzá kapcsolt Gam-Anon közösségi oldallal szeretném a lehetôséget megteremteni mindenkinek, hogy ne kelljen némán, megértetlenül szenvedni. Hogy legyen tér a megosztásra, információ cserére, a, már sok esetben ,nem is remélt megértésre.

Minden nap figyelem majd a blogot, kérlek írjatok, akár név nélkül! Nekem csak az a fontos, hogy minnél több hozzátartozóhoz eljusson a segítség!

Kitartást, sok erôt a mai naphoz, baráti, sorstársi öleléssel, Annamária

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gam-anon.blog.hu/api/trackback/id/tr681590020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kidmen 2009.12.11. 13:29:50

Szia Annamária!
a blog ötlete szerintem jó,remélhetőleg így többen kaphatnak segítséget.
Üdv mindnekinek!
Én hozzátartozóként keményen benne voltam a játékszenvedéllyel járó pokolban.

Amy71 2009.12.11. 15:29:40

@kidmen: Szia!
Ha bármilyen ötleted, tanácsod, vagy tapasztalat megosztásod van ezzel kapcsolatosan, légyszíves
ne habozz megírni.
Különben meg csak azt sajnálom, hogy ilyen sokat vártam az indítással!

kidmen 2009.12.12. 15:36:12

@Amy71:Szia!
Annamária,Te ismersz már,beszéltünk,a történetemről is hallottál.
Hogy most hol tartok/tunk?
Nem tudom a csoportba járnak-e olyan hozzátartozók,akiknek a párjuk a végsőkig elment!
(Végsőkig: pénzszerzéshez lopás)
Az én poklom itt tetőzőtt,és a mai napig nincs meg a bírósági végzés.Az biztos már kb.4milliót ki kell fizetnie sértettnek,1-2évre le is csukhatják,a házat ha nem adjuk el(márpedig nem tudjuk)lehet árvereznek.
Én/mi 2007 októberben szembesültem/tünk az addig eltitkolt játékszenvedélyéről,a milliós tartozásokról.
A szakirodalomban leírtak mintha rólunk szólnának.
Nekem Horváth Szilveszter segített a legtöbbet,az írásaival,a kérdezz-feleleket együtt raktuk össze.Én kérdeztem,ő válaszolt.Szilveszter a leghitelesebb számomra.És bár az elején amikor belekerülünk nem hisszük el amit ír/mond,mindenkinek üzenem sajna minden szava ül!!

kidmen 2009.12.12. 15:45:30

@Amy71:
ötlet/tanács/tapasztalat
Kérdésekre szívesen válaszolok,hogy én mit éltem át,akkor mit tettem,az hogyan sült el!de tanácsot nem adok!mert nem lehet!
Vannak érési folyamatok,ez szükséges ahhoz hogy megértsünk dolgokat,és jót cselekedjünk.
Én nagyon sok lépcsőfokon átmentem.Ha visszanézem önmagam a kezdetektől,akkor voltam én már minden!
Világmmegváltó,aki elhatározta szavazatot gyűjt és betíltatja a félkarú rablókat(kis naív)dúvad aki azon gondolkodott hogy hogyan lehetne tönkretenni a gépeket!feldúlt feleség,aki berontott a játékterembe!nyomozó aki a párja minden lépését és forintját figyelte!megmentő,aki megkereste a gyógyuláshoz a lógust, a segítőt!megmentő aki a legjobb terápiát kereste és találta meg amit addig ismert...........és még sorolhatnám!
süti beállítások módosítása