HTML

Játékszenvedélybeteg hozzátartozói csoport

Játékszenvedélybeteg hozzátartazók találkozási lehetôsége. Teret ad kérdezésre, megosztásra, információ, illetve tapasztalat cserére.

Friss topikok

Linkblog

Mai meditáció

2009.12.14. 09:45 Amy71

A fájdalom, és veszteség az életnek részei. Bármit teszek is, ezt a tényt nem tudom megváltoztatni. De a társak támogatásával, és a Lépések irányításával bármilyen nehézséggel szembe tudok nézni, és le tudom küzdeni.

Belátom, hogy az egyedüli remény számomra egy nálam hatalmasabb Erôben rejlik. Lépésrôl lépésre megtanulok élni a veszteséggel, fájdalommal, kétségbeeséssel, egészen addig míg ismét élônek érzem magam!

"Igyekszem világosan gondolkodni! A tagadás beárnyékolja gondolkodásmódomat. Ilyenkor elvesztem az önmagamba vetett hitemet, mert olyan sok időt töltök el azzal, hogy tagadjam a valóságot. Az sem segít rajtam, ha saját gondolkodásomban nem hiszek. A tagadásba vetett hitemet szükséges feladnom Nem azért folyamodtam a tagadáshoz, - akár magam, akár mások problémájáról legyen szó – mert valami hiányzott belőlem. A tagadás a lélek lengéscsillapítója: addig véd engem, míg fel nem készülök rá, hogy megbirkózzam a valósággal.Ma arra törekszem, hogy életem minden területén kiegyensúlyozottan, világosan gondolkodjak."

Erôt, kitartást a mához!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gam-anon.blog.hu/api/trackback/id/tr861595880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kidmen 2009.12.14. 10:39:36

"A tagadás a lélek lengéscsillapítója: addig véd engem, míg fel nem készülök rá, hogy megbirkózzam a valósággal"
a tagadás az előrelépés,és gyógyulás gátja!
Arra kell törekedni merjük kimondani ami velünk történt,ne tagadjuk,hazudjunk,hárítsunk!Amíg ezt NEM tesszük ugyanabban a pocsolyában dagonyázunk,abból kilépni nem tudunk!NEM LEHET!
Ez az első fontos lépés hogy megtegyük!persze csak akkor ha változtatni akarunk az életünkön!
süti beállítások módosítása