HTML

Játékszenvedélybeteg hozzátartozói csoport

Játékszenvedélybeteg hozzátartazók találkozási lehetôsége. Teret ad kérdezésre, megosztásra, információ, illetve tapasztalat cserére.

Friss topikok

Linkblog

Lelkem nem taglózhatom le! Élek önmagammal!

2010.02.05. 12:01 Amy71

Egy tegnapi szerencsétlen történés folytán szétestem...most kell leginkább a program erejébe kapaszkodnom.Megpróbálom az idô lehetôségét magamnak megadva lelkem mozaikjait tudatosan összeforrasztani, hiszen van feladatom!

Tudatosan taszítom magamtól a végletekben gondolkodás bénító gyakorlatát;másképpen kell cselekednem hiszen a régi módszer csak tévútra vitt.

Van áldásos segítségem:aki az elsô szóra támaszt nyújtott józanul, tudatos felelôsségteljes módon. Büszkén mondhatom, hogy ez a fél éves játékmentes, tiszta élet eredménye!

Bízhatok...ez most számomra a minden!

Elnézést azoktól akikben esetlegesen kétkedést támasztottam a program iránti elkötelezettségemrôl...Nem adom fel...legfôképpen önmagamat!

Hiszen csak úgy lehetek mások segítségére, ha elsôdlegesen magamban teremtem meg az erôt! Igyekszem!

 

Ma gyûlés a Tûzoltó utcában 18 órától! Remélem találkozhatok társakkal, mert az erô a csoport ereje!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gam-anon.blog.hu/api/trackback/id/tr711731372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása